Maak kennis met het nieuwe Workwide - Een digitale ervaring voor je carrière in het buitenland

We hebben geweldig nieuws! Na vele maanden hard werken en voorbereiding is Workwide nu beter dan ooit!

We presenteren je met veel plezier onze nieuwe website in een nieuw design. Hiermee maken we jouw zoektocht naar een baan in het buitenland nog makkelijker - Nu is het tijd om te vieren, want Workwide wijst de weg naar de toekomst!

We gebruiken gloednieuwe technologie waarvan we hopen dat het je een geweldige gebruikerservaring zal bieden: gemakkelijk te navigeren, modern design en razendsnel! Bezoek onze website vandaag nog en vind jouw droombaan in het buitenland sneller en makkelijker dan ooit!

Maak je eigen Workwide-profiel aan en sla je sollicitaties op, schakel notificaties in en ontvang vacature-updates rechtstreeks in je e-mail! Kom meer te weten over je nieuwe land, word snel uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek, word aangenomen en vind zelfs een appartement - en dat allemaal voordat je zelfs maar een voet in je nieuwe thuisland zet.

Weet je niet zeker waar je wilt werken? Na je inschrijving neemt ons Workwide Recruit team contact met je op om je te informeren over je mogelijkheden en om de beste oplossing voor jou te vinden! Met ons competente rekruteringsteam kun je rekenen op een persoonlijke service die het jou gemakkelijker zal maken om aan jouw nieuwe carrièreavontuur te beginnen.

Laten we een nieuwe en verbeterde Workwide vieren! Onze vacaturespagina is er om je te begeleiden naar de toekomst van het zoeken naar een baan, met een gebruiksvriendelijk ontwerp, nieuwe functies en nog steeds de ambitie om de beste baan in het buitenland voor je te vinden. Wij geloven in een mooie toekomst en zijn verheugd om te zien welke kansen jij bij ons bij Workwide zult ontdekken.

Publicatie datum 23.02.2023
Deel op:
Word snel aangenomen
Persoonlijk advies
Topwerkgevers

Aanbevolen banen

Ontdek deze landen